Termeni şi condiţii de utilizare site

Termenii si conditiile generale aplicabile Utilizatorilor

business-evolution.ro, valabile incepand cu data de 15.02.2021.

In continuare va sunt prezentate conditiile in care echipa business-evolution.ro permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.business-evolution.ro.

DESCRIEREA SERVICIULUI
Atentionare! www.business-evolution.ro administreaza servicii de tip vanzari on-line, Materiale/ Documente/ Articole privind Securitatea si Sanatatea in Munca – SSM si/sau Prevenirea si Stingerea Incendiilor – PSI, catre Utilizatori.

Acest website pune la dispozitia clientilor materiale de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) si/sau Prevenire si Stingerea Incendiilor (PSI) prin intermediul unor articole si materiale scrise. Toate articolele, materialele, documentele si/sau orice alte date disponibile pe business-evolution.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Materialele si informatiile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate vreunei situatii particulare. De aceea, inainte de a aplica la situatia dvs. particulara orice informatii disponibile pe sau puse la dispozitie de business-evolution.ro, trebuie sa cereti parerea unui specialist relevant pentru activitatea dvs sau sa le adaptati situatiei dumneavoastre.

Business-evolution.ro nu este raspunzator in nicio masura, pentru niciun prejudiciu, de orice natura ar fi acesta, legat sau rezultat din folosirea materialelor, informatiilor sau a oricaror altor date disponibile pe sau facute disponibile prin intermediul platformei business-evolution.ro.

Introducere:

Acest document contine termenii si conditiile aplicabile accesarii si utilizarii de catre dumneavoastra a website-ului www.business-evolution.ro. Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie.

Prin accesarea website-ului www.business-evolution.ro aflat la adresele https://business-evolution.ro/ (denumit in acest document „business-evolution.ro„) sau prin orice alt mod de accesare a continutului acestui website sau de utilizare a materialelor, informatiilor sau a oricaror altor date disponibile pe sau facute disponibile prin business-evolution.ro sunteti tinut sa respectati acest Acord.

Business-evolution.ro este mentinut si actualizat de LUK EXPERT CONSULTING SRL, o societate cu raspundere limitata cu sediul in Strada Libertatii, nr. 83, Vitomiresti, Jud.Olt, numar de inregistrare la ORC sub nr. J28/37/2015, avand CUI 33988419, telefon 0727.899.235, e-mail office@business.evolution.ro.

In situatia in care nu sunteti de acord cu prevederile prezentului document, va rugam sa parasiti business-evolution.ro si sa nu mai accesati acest website.

Cuprins:

 1. Definitii
 2. Protectia proprietatii intelectuale
 3. Plata materialelor si alte tranzactii
 4. Reziliere
 5. Modificari aduse website-ului
 6. Inregistrare, parole si responsabilitati
 7. Confidentialitate
 8. Pretentii ale tertilor
 9. Imposibilitatea fortuita de executare
 10. Diverse
 11. Lege aplicabila si jurisdictie
 12. Dreptul de retragere si exceptiile de la acest drept
 13. Limitarea rasounderii
 14. Date cu caracter personal
 15. Sesizări și reclamații

1. Definitii

In acest document, urmatorii termeni au sensul specificat mai jos:

(a) Utilizator – inseamna orice persoana care acceseaza platforma business-evolution.ro interesata de furnizarea serviciilor/achizitia documentelor SSM/PSI.

(b) Societatea, noi, al nostru, noua, etc – inseamna LUK EXPERT CONSULTING SRL, cu datele de identificare mentionate mai sus;

(c) business-evolution.ro – inseamna website-ul www.business-evolution.ro, precum si paginile noastre disponibile in retelele de socializare precum Facebook, Instagram etc;

(d) Acord – inseamna prezentele termene si conditii generale de accesare si utilizare a platformei business-evolution.ro;

(e) Materiale – inseamna toate documentele, informatiile, colectiile de documente specializate pe domenii de activitate (SSM/PSI), furnizate de business-evolution.ro, contra cost, potrivit ofertei de servicii disponibile la momentul contractarii serviciilor de catre Utilizator;

(f) Serviciu – asigurarea accesului utilizatorului la Materiale,documente si informatii transmise prin Internet, cu ajutorul acestui site;

(g) Acces – solicitarea Utilizatorului de a cumpara/intra in posesia Materialelor, documentelor, articolelor SSM/PSI.

2. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul business-evolution.ro, grafica, precum si orice alt material avand legatura cu business-evolution.ro apartin Societatii – si sunt protejate, printre altele, inclusiv de legislatia privind protectia drepturilor de proprietate intelectuala.

Societatea pastreaza toate drepturile de proprietate intelectuală, precum si orice alte drepturi asupra Continutului business-evolution.ro, asadar cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa respecte aceleasi drepturi. Societatea pastreaza toate drepturile de proprietate intelectuala, plus orice alte drepturi asupra Materialelor, inclusiv dar fara a se limita la toate drepturile de a folosi, de a modifica, adapta sau publica conținutul materialelor respective. Utilizatorilor li se acorda un user si o parola, exclusiva si limitata in timp de utilizare/descarcare a Materialelor utilizate exclusiv in interes personal.

Indiferent de tipul Materialelor descarcate, nu are dreptul de a distribui sau de a permite cuiva sa utilizeze, sa reproduca sau sa distribuie Continutul documentelor descarcate in nume propriu din platforma business-evolution.ro.

De asemenea, actiunile descrise mai jos nu sunt premise Utilizatorilor:

 • trimiterea Continutului business-evolution.ro catre orice alt website, server, liste de e-mailuri sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, altul decat cel strict necesar pentru utilizarea potrivit acestui Acord a serviciilor furnizate.
 • publicarea, transmiterea, precum si vanzarea, distributia unor materiale, modificarea sau afisarea Continutului business-evolution.ro.

3. Plata Materialelor si alte tranzactii

3.1. Servicii gratuite

In cadrul platformei business-evolution.ro, Utilizatorii beneficiaza de acces pe baza inregistrarii unui cont de Utilizator, cu user si parola.

3.2. Crearea unui cont de Utilizator

Pentru a putea plasa o comanda pentru produsele si serviciile noastre, este nevoie sa creati un cont in sectiunea destinata acestei operatiuni, devenind astfel Utilizator inregistrat al platformei business-evolution.ro.

Inregistrarea unui cont se va face prin furnizarea unei adrese electronice de e-mail, a unei parole aferente, precum și a unui nume de utilizator, respectiv “username”.

De asemenea, prin inregistrarea unui cont veti putea gestiona mai eficient comenzile plasate pe platforma, avand posibilitatea de a vizualiza si alte informatii utile referitoare la comenzile plasate anterior, facturile emise etc.

Comanda plasata se va finaliza prin plata integrala a pretului serviciilor alese, prin una dintre modalitătile acceptate de catre business-evolution.ro indicate in mod expres pe platforma, inclusiv online prin intermediul cardurilor sau a transferului bancar. Atentie, simpla alegere a unui pachet de servicii informative fara finalizarea comenzii nu presupune inregistrarea acesteia!

In momentul finalizarii comenzii, confirmati corectitudinea datelor furnizate anterior si totodata va asumați obligatia de a achita suma de plata afisata.

Ulterior momentului plasarii unei comenzi, veti primi pe adresa de e-mail (adresa de e-mail specificata de dvs. la crearea contului sau o alta adresa de e-mail menționată la plasarea comenzii) o notificare de confirmare a comenzii și de inregistrare cu succes a platii efectuate.

Contractul de furnizare a produsului sau serviciului ales se considera incheiat intre business-evolution.ro si Utilizator in momentul primirii de catre acesta din urma prin intermediul postei electronice a notificarii privind efectuarea cu succes a platii.

De asemenea, conform legislatiei in vigoare, business-evolution.ro este obligat sa emita factura fiscala pentru serviciile furnizate. In acest sens, aveti obligatia de a transmite in mod corect catre business-evolution.ro toate datele dvs. de identificare necesare pentru emiterea respectivei facturi fiscale.

Va informăm ca puteti consulta preturile aferente serviciilor oferite de business-evolution.ro pe platforma, acestea fiind exprimate in Lei. Prețul unui serviciu furnizat de catre business-evolution.ro este cel afisat pe website la momentul finalizarii comenzii.

business-evolution.ro va depune toate diligentele pentru ca informatiile cuprinse pe website referitoare la serviciile oferite clientilor sai si preturile aferente acestora sa fie actualizate, corecte si complete.

3.3 Aspecte generale legate de plati

Toate platile catre Societate, incluzand prin aceasta taxele aplicabile sau costurile suplimentare legate de aceste plati, trebuie realizate in avans, in Lei. Cu ocazia platii, veti primi informatii complete cu privire la sumele de plata, inclusiv toate taxele si costurile suplimentare, daca este cazul.

3.4 Acces

Accesul catre Materialele solicitate, care intra in Continutul business-evolution.ro, este permis doar dupa efectuarea platii (dupa cum este descris mai jos).

Insa, va oferim posibilitatea de a observa ce contin Materialele.

3.5 Acces

Pentru a cumpara unul sau mai multe Materiale trebuie să solicitați în mod expres acest tip de serviciu, prin plasarea unei comenzi pe platforma business-evolution.ro sau contactandu-ne in mod direct la adresa office@business-evolution.ro. La plasarea oricarei comenzi este necesara inregistrarea si activarea unui Cont de Utilizator. Acest cont poate fi inregistrat de dumneavoastra ori, la solicitarea dumneavoastra expresa, poate fi inregistrat de echipa de suport a business-evolution.ro. In toate cazurile, insa, activarea contului se va face de catre dumneavoastra. In cazul in care contul este inregistrat de echipa de suport business-evolution.ro, va sugeram sa modificati parola aferenta acestui cont la prima dumneavoastra accesare.

Materialele pot fi achizitionate online, accesand butoanele / link-urile aferente din platforma business-evolution.ro.

Nu este permisa denuntarea unilaterala dupa efectuarea platii, respectiv, descarcarea materialelor solicitate. Nu va putem oferi rambursari pentru achizitiile efectuate prin intermediul business-evolution.ro.

4. Reziliere

Nerespectarea de Utilizator a conditiilor de utilizare a Materialelor, respectiv a obligatiilor privind protejarea proprietatii intelectuale detaliate in sectiunea de mai sus, da dreptul Societatii de a opri viitoare contracte.

5. Schimbari ale website-ului

Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului business-evolution.ro.

În masura în care aceste modificări ar avea un impact asupra serviciilor furnizate Utilizatorilor business-evolution.ro, aceștia vor fi informați în legătura cu modificările efectuate prin intermediul platformei web business-evolution.ro , prin publicarea unei mentiuni cu privire la modificari, pe site-ul business-evolution.ro.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

In momentul in care faci o comanda pe site-ul nostru datele de care avem nevoie pentru a procesa comanda sunt nume si prenume, adresa de e-mail si numar de telefon, si dupa caz, date pentru factura fiscala.

Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare si

2) mentineti sau actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa business-evolution.ro este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, xxx, incomplete.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul website-ului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. business-evolution.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, va recomandam sa faceti log-off / sign out din contul dvs. Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site-urile sau serviciile furnizate de business-evolution.ro.

Aceste sfaturi sunt destinate sa reduca pericolul de acces al unor persoane neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nicio transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur Utilizator. Este interzisa dezvaluirea datelor de acces (username si parola) la contul business-evolution.ro catre terti, indiferent de calitatea acestora. Business-evolution.ro nu permite accesul mai multor Utilizatori sau accesul unei retele la Continutul business-evolution.ro.

7. Acord de confidentialitate

Informatia pe care o furnizati catre business-evolution.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al business-evolution.ro.

8. Pretentii ale tertilor

In cazul in care orice tert formuleaza pretentii impotriva Societatii derivate din sau cu privire la modul in care dvs utilizati platforma si/sau serviciile oferite de business-evolution.ro, veti acoperi orice prejudiciu, pierdere si/sau cheltuiala suportate de Societate ca urmare a respectivelor pretentii formulate fata de Societate.

9. Imposibilitate fortuita de executare

Avand in vedere natura serviciilor oferite de Societate si modul de livrare a Continutului business-evolution.ro, exclusive on-line, pot exista intreruperi ale accesului la, respectiv intarzieri sau erori in furnizarea serviciilor si a Continutului business-evolution.ro, neimputabile Societatii, rezultate direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa business-evolution.ro, cum ar fi, spre exemplu  erori de functionare a echipamentului tehnic de la business-evolution.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele business-evolution.ro, erorile de operare, greva, cauze de forta majora sau caz fortuit etc. In oricare dintre aceste situatii, potrivit legii, Societatea nu poate fi tinuta raspunzatoare fata de Utilizatori pentru nicio forma de prejudiciu, direct sau indirect, suferit de acestia ca urmare a aparitiei acestor situatii.

10. Diverse

Modificarea acestui Acord. 

Echipa business-evolution.ro poate modifica prezentele conditii, ale acestui Acord, la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Notificari. Orice notificare catre business-evolution.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei electronice (office@business-evolution.ro).

11. Legea aplicabila

Drepturile si obligatiile partilor stabilite prin acest Acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul Acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest Acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente.

12. Dreptul de retragere si exceptiile de la acest drept

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta, consumatorul are dreptul  de a se retrage dintr-un contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, inainte de a plasa comanda , respective, de a face plata Materialelor.

Exceptii

Potrivit prevederilor art. 16 din OG 34/2014, nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse (extras):

– Furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al Utilizatoruluiu (cumparatorului) şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

13. Limitarea raspunderii

13.1 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. Echipa business-evolution.ro nu va fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
II. echipa business-evoluition.ro nu ofera nici o garantie ca:
1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa business-evolution.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.

14. Date cu caracter personal

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Luk Expert Consulting S.R.L., este obligata sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de tine, numai cu respectarea masurilor de securitate si in scopul comunicat.

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiti la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu stricta confidentialitate. Nu esti obligat sa ne transmiti date cu caracter personal, insa datele transmise voluntar de catre tine vor fi utilizate exclusiv in scopul prelucrarii solicitarii tale. Datele pot face obiectul unei transmiteri exclusiv pentru scopuri interne. In cazuri exceptionale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de catre parteneri colaboratori (persoane imputernicite). Intr-un astfel de caz avem grija ca si partenerul nostru, ales cu atentie, sa indeplineasca cerintele legale cu privire la protectia datelor.

Conform Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus(a) unei decizii individuale. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei.

Conform Regulament European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal, ca persoana fizica beneficiezi de urmatoarele drepturi:

– informare si acces la datele cu caracter personal
Ai dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

– restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal
Pot exista situatii in care vrei sa restrictionezi prelucrarea anumitor date doar pentru o anumita perioada de timp. Spre exemplu nu vrei sa mai primesti mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastra timp de o luna. Poti, in orice moment, sa trimiti o cerere prin e-mail in acest sens sau sa faci modificarile in contul de utilizator. In momentul in care vrei sa anulezi restrictionarea prelucrarii o poti face prin una din metodele utilizate la restrictionare.

– opozitia prelucrarii datelor cu caracter personal
Este posibil ca la un moment dat sa iti doresti sa nu iti mai prelucram anumite date cu caracter personal fara insa a le sterge din baza noastra de date. Iti poti exercita in orice moment acest drept.

– descarcarea intr-un format accesibil ale datelor cu caracter personal
Ai posibilitatea de a cere datele cu caracter personal in format structurat , utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Poti face aceasta cerere prin e-mail sau din contul tau.

– rectificarea datelor cu caracter personal
Oricand iti modifici datele cu caracter personal (spre exemplu iti schimbi adresa de e-mail) iti poti actualiza informatiile in baza noastra de date accesand contul tau online sau printr-o cerere trimisa prin e-mail.

– procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
Pagina noastra de internet foloseste cookie-urile pentru urmatoarele scopuri: realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor, recunoasterea programului de navigare pe internet, pentru a sti din ce loc ai ajuns pe pagina noastra de internet, etc. Mai multe informatti despre acest subiect poti regasi in sectiuniea “Module cookie” de mai sus.
In cazul in care nu esti de acord cu modulele cookie le poti dezactiva din setarile programului de navigare pe internet sau poti parasi pagina noastra. Atentie, este posibil ca unele pagini, cum ar fi pagina de comanda sa nu functioneze corect datorita dezactivarii modulelor cookie.

– stergerea datelor cu caracter personal
Daca, din diferite motive, vrei sa iti stergi datele cu caracter personal din baza noastra de date, poti face o solicitare in acest sens prin e-mail sau din contul de utilizator.
Atentie, in cazul in care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligatii legale, cererea de stergere a acestor date poate fi refuzata, caz in care se vor sterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fara acordul tau.

Pentru a-ti exercita oricare din drepturile de mai sus poti trimite o cerere prin e-mail la adresa office@business-evolution.ro.
Pentru a fi siguri ca esti proprietarul datelor te rugam ca solicitarile sa le trimiti folosind e-mailul pentru care faci solicitarea.

15. Sesizări și reclamații

Eventualele sesizări sau reclamații în legătură cu serviciul informativ achiziționat pot fi formulate și trimise prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail: office@business-evolution.ro.

Business-evolution.ro va proceda la soluționarea acestor sesizări/reclamații într-un termen rezonabil, fără a depași 30 de zile calendaristice de la primirea lor.

Va multumim,
Echipa Business-Evolution.ro

www.business-evolution.ro
office@business-evolution.ro