Dezinsectie,Dezinfectie, Deratizare (Servicii DDD)

Servicii DDD

Dezinsectia este o sub categorie de servicii ddd, care are rolul de prevenire si de combatere a antropodelor care transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic. O mare parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, holera, dizenteria, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze sunt transmise de insecte fiind raspandite pe tot globul si se inmultesc foarte repede.
Dezinfectia este o metoda de decontaminare care urmareste prevenirea si distrugerea in mediul inconjurator a microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Oferim un mediu curat şi igenizat prin masuri de dezinfectie împotriva microorganismelor ce pot declanşa diferite boli.
Deratizarea este un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate. Deseori, in unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea starpi aceste rozatoare trebuie sa le cunoastem modul de viata, iar conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite, reprezentand o treime din fauna globului.
 

Cere o oferta de pret 

 
Stiati ca?
Plosnitele
Au fost cvasieradicate dupa Al Doilea Razboi Mondial, dar dezvoltarea transportului aerian si a calatoriilor dupa anii ’70 le-au dat o buna ocazie sa ajunga din continent in continent prin bagaje?
Atunci cand se aduna mai multe la un loc, plosnitele secreta o substanta asemanatoare la miros cu coriandrul?
PURICII
Sunt cele mai energice insecte fiind capabili sa faca 500 de sarituri pe or a timp de 4-5 zile continuu? Stramosii puricilor au peste 160 milioane de ani?
CAPUSELE
Un pat obisnuit poate gazdui intre saltea pana la sase miliarde de capuse? Boala provocata de capuse cauzeaza febra si artrita si poate duce la distrugerea articulatiilor, la probleme cu inima si la probleme de rinichi?
TANTARII
Doar femelele tantar musca, deoarece au nevoie de o masa de sange inainte de a-si depune ouale, in timp ce masculii se satura cu plantele? Circa 250 de milioane de persoane sunt infectate in fiecare an cu malarie de catre tantari si aproximativ 1 milion isi pierd viata din cauza acestei boli?
GANDACII
Din aproape 330 000 de specii de gandaci cate exista, 3500 sunt doar specii de gandacgandaci de bucatarie? Gândacii au sistemul nervos distribuit în tot corpul, iar respiraţia se face prin mici orificii răspândite pe corp. Astfel, în cazul unei decapitări, anumite specii de gândaci mor doar pentru că nu se mai pot hrăni.
MOLIILE
In prezent sunt cunoscute 150 000 de specii de molii si numai 15 000 de fluturi? Moliile se numara printre insectele care se raspandesc cel mai rapid? O pereche de molii poate depune în timpul vieţii peste 500 de ouă. Ouăle lor pot fi distruse doar cu acid sulfuric, iar moliile ieşite din ele pot strica toate hainele dintr-un şifonier mediu.
VIESPILE
Dintre toate insectele, viespile au cea mai indelungata memorie? Viespile isi pierd complet rezistenta in fata deltamethrinului?
FURNICILE
In prezent, totalul estimat de specii de furnici sunt de aproximativ 22 000? Noi lucram cu Getox, solutia care contine o concentratie ridicata de dichlorvos si dimetilformamida? Daca trasati o linie cu creta pe langa un sir de furnici, nu vor trece peste ea?
PAIANJENII
O intepatura de paianjen este mai puternica decat cea facuta cu un ac cu varf de otel apasat cu aceeasi putere? Sangele paianjenului este transparent? Numarul speciilor de paianjen depasesc momentan 40 000?
SOBOLANII
O pereche de şobolani poate distruge anual peste 30 kg de cereale şi împreuna sobolancu descendenţii dintr-un singur an, pagubele provocate pot ajunge teoretic la peste 15 tone. Se apreciază că circa 10% din producţia agricolă este consumată de rozătoare.
MUSTELE
Au peste 15 000 de papile gustative, incepand chiar de la picioare? Pot fi cel mai usor eradicate cu ajutorul granulelor dispersabile in apa?muste Femelele isi depun ouale in gunoi, alimente in putrefactie, compost sau ingrasamant natural. Evolutia embrionara dureaza de la 15 la 25 de ore, dupa care din oua ies larve, care nu au nici aripi, nici picioare, dar care prin unduirea trupului se pot misca usor in substratul de hrana fara a avea nevoie de vreun ajutor.