Politica Anti-Spam

Accesarea site-ului nostru este gratuita si nu necesita inregistrarea unui cont, furnizarea unei adrese de e-mail sau alte date suplimentare pentru simpla navigare. Toate datele preluate in vederea desfasurarii activitatilor de vizitare vor ramane confidentiale. Nu incurajam spam-ul si nu vom face publice datele furnizate de clienti fara acordul explicit al acestora.

S.C. LUK EXPERT CONSULTING S.R.L, prin plataforma web business-evolution.ro  garanteaza securitatea si confidentialitatea tuturor datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Toate aceste date vor fi utilizate doar cu acordul explicit al clientului, in conformitate cu politica Anti-Spam, fara a implica obligativitate din partea utilizatorilor, acestia putand refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Mai multe informatii privind confidentialitate datelor pot fi regasite pe pagina  Politica de Utilizare a Cookie-urilor” si Acordul de confidentialitate de pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu modul de operare al acestora si cadrul legislativ.