Cum combatem serpii si reptilele?
14/01/2011
Cum combatem harciogii si popandaii?
14/03/2011
Show all

Cum combatem porumbeii si liliecii?

Combaterea porumbeilor: pe plan local se poate organiza o vânătoare a acestora dar legal acest fapt nu este posibil. In schimb ar trebui folosită hrană sub formă de drajeuri, ce conţin pilule anticon­cepţionale, o măsură suplimentară importantă pentru diminuarea populaţiei de porumbei. Ei bine nici acest fapt nu se intampla si atunci trebuie sa gasim alte metode de a scapa de pasari zburatoare.

In cazul in care aveti o problema cu pasarile la interior, in hale de depozitare, in spatii de productie, in supermarketuri sau in alte spatii asemanatoare le puteti captura cu plase impotriva pasarilor, fara ca acestea sa fie ranite in vreun fel.

Aceste plase se plaseaza pe traseul de zbor al pasarilor formandu-se buzunare de captura cu ajutorul firelor mai rezistente ce se afla dispuse pe suprafata plaselor. Ele sunt facute dintr-un material foarte subtire si rezistent care sa nu permita pasarilor sa il observe, dar nici sa se rupa la impactul cu ele.
Plasele sunt de diferite marimi si grosimi, in functie de tipul de pasare care trebuie capturat.

LILIECII

Ni s-a intamplat sa avem solicitari din partea clientilor nostri pentru combaterea liliecilor. Trebuie sa va spunem inca de pe acum ca liliecii sunt protejati de lege si de aceea nu le putem face rau. Mai mult decat atat, unele specii sunt pe cale de disparitie si cu atat mai mult nu trebuie sa le facem rau.
Este foarte important ca atunci cand va intra un liliac in casa sa nu-l atingeti, deoarece acesta poate raspandi o multitudine de boli.
Ne puteti anunta si in cel mai scurt timp se va deplasa cineva la dumneavoastra pentru a scoate liliacul afara, unde ii este locul