Trusa de prim ajutor
15/03/2018
Vizitatori in compania ta?
11/06/2018
Show all

Medicina muncii

Medicina muncii este specialitatea medicala care studiază relația om-munca, adaptarea omului la muncă și adaptarea muncii la persoana care o efectuează. Este o specialitate medicala extrem de vastă, de relație, care înglobează cunoștințe din toate celelalte specialități medicale. Medicina muncii se ocupă cu preventia, diagnosticarea și managementul bolilor profesionale și a celor legate de profesiune, a accidentelor de munca, precum și cu promovarea sanatatii și productivității muncitorilor.

Serviciul de MEDICINA MUNCII, se desfasoara in conformitate cu Hotararea de Guvern nr. 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor si asigura:

  • controlului medical la angajarea in munca;
  • controlului medical de adaptare;
  • controlului medical periodic;
  • controlului medical la reluarea muncii

Avantajul serviciilor de medicina muncii:

  • reducerea numarului de zile absente de la serviciu;
  • cresterea eficientei activitatii desfasurate de client;
  • verificarea si avizarea concediilor medicale;
Prevenirea si stingerea incendiilor (PSI)
07/02/2017
Verificari PRAM
07/02/2017
Show all

Medicina muncii

Medicina muncii

SERVICII PENTRU MEDICINA MUNCII

De ce noi?

Pentru ca ne deplasam la sediul clientului, iar preturile noastre sunt cele mai mici de pe piata din Bucuresti si Ilfov.

Iata ceea ce va oferim si de ce ar trebui sa lucrati cu noi :
TRANSPARENTA

– avem preturi unice si simplu de inteles. Serviciile noastre nu au costuri ascunse, preturile noastre includ tot ceea ce facem, fara costuri suplimentare. Intelegem ca va intereseaza costurile si va putem oferi o estimare a acestora de la primul apel pe care il primim de la Dvs.

FLEXIBILITATE

– fiecare client e diferit si isi doreste ca lucrurile sa se intample intr-un anumit mod. Noi credem ca am gasit formula potrivita pentru a multumi majoritatea clientilor dar suntem deschisi cerintelor particulare. Intelegem daca aveti controale, intelegem daca nu ne puteti primi decat in weekend sau seara, intr-un anumit interval orar sau doriti efectuarea unui numar mare de controale medicale intr-un timp scurt. Facem tot posibilul sa satisfacem fiecare client, sa nu refuzam pe nimeni in limita legii si a bunului simt.

PROMPTITUDINE

– Garantam cel mai scurt timp de raspuns la toate solicitarile Dvs. Poate nu chiar in ziua in care ne-ati sunat (desi vom face tot posibilul daca situatia e speciala si se impune) dar in general ne miscam foarte repede si niciodata nu ezitam sa recrutam personal nou sau sa investim in aparatura daca ne aglomeram. Investim intr-o relatie buna cu clientii nostri si ne ferim de compromisuri cand vine vorba de oamenii care lucreaza pentru noi.

CALITATE

– Putem vorbi de asta cand vine vorba de un serviciu obligatoriu? Sigur, daca ai ambitie si etica! Ne place sa credem ca ne motivam oamenii care lucreaza pentru noi peste media altor clinici si le cerem in schimb sa nu aiba o atitudine robotizata si plictisita fata de clientii nostri. Chiar daca e un control medical de rutina, totusi e un control medical iar din partea noastra va veni intotdeauna un medic. Intr-o limita decenta de timp, incurajam medicii nostri sa raspunda intrebarilor si cerintelor tuturor celor care le au pentru ca vrem sa facem si bine, daca tot suntem acolo. Suntem totusi, medici. Selectam personalul dupa criterii cum ar fi: empatia, profesionalismul si comunicarea buna cu pacientul.

DISPONIBILITATE

– Da, este posibil sa ne deplasam oriunde in Bucuresti. De ce? Uneori doar transportul poate costa mai mult! Simplu : am invatat ca cei care ne suna au nevoie de serviciile noastre si ne-am promis ca nu vom refuza pe nimeni. Oricand este posibil ca acel client cu un singur angajat sa ajunga la 10, chiar sa ne recomande cuiva care are 100. O facem fiindca vrem si putem, iar oamenii ne tin minte pentru asta.

IN CONCLUZIE, OFERIM:

Controale medicale la angajare si periodice pentru evaluarea starii de sanatate a personalului;

Eliberarea fiselor de aptitudine in cel mai scurt timp de la efectuarea examenelor medicale;

Supravegherea si evaluarea starii de sanatate a personalului angajat;

Organizarea punctelor de prim ajutor si instruirea personalului;

Evaluarea conditiilor de munca si stabilirea riscurilor de imbolnavire profesionala;

Consilierea angajatorului in vederea cunoasterii si respectarii normelor igienico-sanitare;

Consilierea angajatorului privind strategiile de securitate si sanatate la locul de munca;

Medicina Muncii face parte din managementul riscului profesional si presupune actiunea convergenta a angajatorului, angajatilor si a medicilor. Rolul ei este de a evalua starea de sanatate a angajatilor in relatie cu mediul de munca si de a oferi consultanta privind factorii de risc profesional.

In conformitate cu legislatia de Medicina Muncii, toti angajatorii trebuie sa asigure angajatilor servicii medicale preventive incheind un contract cu o unitate medicala autorizata conform:

-Codului Muncii aprobat prin legea nr. 53 din 24 ian.2003 (art.171, 27, 182)

-933/ 25 noiembrie 2002 al MSF

-508/ 20 noiembrie 2002 al MMSS privind Normele Generale de Protectia Muncii.

 

AVANTAJELE CONTRACTULUI DE MEDICINA MUNCII


1. Cresterea productivitatii muncii prin scaderea absenteismului din motive medicale, reducerea concediilor medicale si imbunatatirea starii de sanatate a angajatilor.

2. Respectarea legii si evitarea sanctiunilor in urma controalelor ITM si a celorlalte institutii.