Cum facem dezinsectia?
27/06/2013
Cu ce facem deratizarea?
02/07/2013
Show all

Cu ce facem dezinsectia?

CAPUSE

Cu ce facem dezinsectia impotriva capuselor?

Pentru combaterea capuselor, echipa noastra de specialist foloseste substante ce nu sunt periculose pentru oameni sau animale. Substantele ce au in compozitie substanta active Ciflutrin a dat cel mai bun rezultat pentru exterminarea acestor daunatori.

CARABUSI

Cu ce facem dezinsectia impotriva carabusilor?

Pentru indepartarea carabusilor, folosim ca si tratamente produse, pe baza de deltametrin: Blattanex Delta SC si Solfac EW-50.

FURNICI

Cu ce facem dezinsectia impotriva furnicilor?

Furnicile va dau batai de cap!? Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii pentru combaterea acestora. Folosim insecticide cu atractant, seringi cu insecticid gel, granule de insecticid.

GANDACI

Cu ce facem dezinsectia impotriva gandacilor?

Se incapataneaza sa va ocupe spatiul personal? Noi va oferim Solutia! Folosim capcane cu adeziv pe baza de feromoni, tratamente cu insecticide gel, dar si tratamente prin pulverizare cu insecticide ce se dizolva in apa, tratamente de remanenta sau de soc. Mentionam faptul ca substantele folosite, nu pateaza si nu afecteaza sanatatea dumneavoastra, a familiei dumneavoastra si a speciilor nonvizate.

MOLII

Cu ce facem dezinsectia moliilor?

Vara toate hainele de iarna sunt ticsite intr-un dulap prin casa si uitate acolo pana in anotimpul rece, insa moliile cu siguranta nu o sa uite de ele. Pentru combatere lor am folosit substante chimice care au in compozitie substanta activa Deltamethrin , dar si capcane adezive impotriva cu atractant.

OMIZI

Cu ce facem dezinsectia importiva omizilor?

Tratamentul de dezinsectie impotriva omizilor se face prin pulverizarea solutiilor insecticide pe vegetatie. Noi recomandam utilizarea insecticidelor pe baza de Delthametrin pentru a proteja in acest fel si plantele pe care se face pulverizarea.

PAIANJENI

Cu ce facem dezinsectia impotriva paianjenilor?

Pentru a evita aparitia acestor insecte este necesara pastrarea curateniei si stergerea prafului, dar totusi daca si-au facut simtita prezenta si avem o invazie, folosim insecticide de tip emulsie concentrata care contin substanta activa Delthametrina, Permethrin, Cypermethrin, Alfacipermethrin.

PURICI

Cu ce facem dezinsectia impotriva puricilor?

Pentru tratamentele de dezinsectie impotriva puricilor folosim un produs extrem de eficient este in combaterea puricilor este insecticidul Solfac EW 50, produs de Bayer,  dar si un alt produs  foarte popular folosit de medicii veterinari pentru deparazitarea animalelor este Neostomosan.

 TANTARI

Cu ce facem dezinsectia impotriva tantarilor?

Dezinsectia impotriva tantarilor o vom efectua  prin pulverizarea cu atomizorul sau cu pompa de joasa presiune asupra vegetatiei.

Pentru tratamentele prin pulverizare folosim:
• Rezidual, adica pe suprafete (ziduri, stalpi, corpuri de iluminta) dar si pe vegetatie K-othrine SC25 si K-othrine WG250
• Pe vegetatie Aqua K-othrine EW20 si K-othrine EC25 (miros foarte puternic, strict pentru uz profesional).

VIESPI

Cu ce facem dezinsectia impotriva viespilor?

La combaterea unui cuib de viespi aplicarea insecticidului trebuie facuta direct pe cuib, in concetratia maxima recomandata. Dezinsectia impotriva viespiilor la exterior se poate face doar prin pulverizare cu pompa de joasa presiune sau cu atomizorul direct pe cuibul de viespi.